365 dagen burn-out

Celebration day! 🎉

Vandaag 365 dagen geleden keek ik naar het scherm van mijn laptop. Met een shitload aan to do’s en geen idee hoe ik ze moest aanpakken. Laat staan dat ik resultaten leverde. Vastgevroren aan de grond, burn-out.
 
Businesspartner Ronald zag gelukkig dat ik echt te diep zat en zorgde dat ik die dag nog kon stoppen. Alles werd zo goed en zo kwaad als het ging opgevangen. Weken, zo niet maanden, aan achterstallige en onafgemaakte acties en werkzaamheden die ik al die tijd noest had proberen te fiksen. Blij dat die ondersteuning georganiseerd werd door mijn goede en zorgzame collega’s.
 
Waarom dan een feestdag?
Omdat ik blij ben met de kans, tijd en ruimte om stil te staan. Na te denken, opnieuw verbinding te maken met familie, vrienden en met mijzelf; hoofd, hart & lichaam. Een dag om te delen wat ik nu wil én daar hulp bij te vragen, van jou.
 
Ik wil heel graag -nee, moet- bijdragen aan een betere wereld. Denk aan energietransitie, ecologie, gezond en verantwoord geproduceerd voedsel, milieu of het welzijn van mensen.

Kun jij mij daar op een of andere manier bij helpen? Stuur dan een berichtje op LinkedIn, maak connectie, zet tips in een commentaar hieronder of stuur een mailtje. Hoop je te spreken of –beter nog- te ontmoeten.

Tot die tijd: let een beetje op de mensen om je heen, zorg goed voor jezelf en maak er een feestje van. 🥳

Doe ik nog een rondje ergens 😁

 

Simon op bankje op de Maartensbrug Utrecht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven